Βαρύ πένθος για τον ΥΠΕΣ – Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του, Δρ. Νίκου Ιωάννου

 Βαρύ πένθος για τον ΥΠΕΣ – Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του, Δρ. Νίκου Ιωάννου

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Δρ. Νίκος Ιωάννου.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Ιωάννου σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι, αύριο Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025 στις 17:30 από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

Η οικογένεια θα δέχεται συλληπητήρια στην  εκκλησία από τις 16:30 και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για την Αγία Σκέπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.