Βαρύ πένθος για τον ΥΠΕΣ – Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του, Δρ. Νίκου Ιωάννου

 Βαρύ πένθος για τον ΥΠΕΣ – Πότε θα γίνει η κηδεία του πατέρα του, Δρ. Νίκου Ιωάννου

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Δρ. Νίκος Ιωάννου.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Ιωάννου σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι, αύριο Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025 στις 17:30 από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο.

Η οικογένεια θα δέχεται συλληπητήρια στην  εκκλησία από τις 16:30 και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για την Αγία Σκέπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE