Νέα πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό – Άγιο είχε ο ένοικος που απουσίαζε – Από πού φαίνεται να ξέσπασε

Νέα πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό – Άγιο είχε ο ένοικος που απουσίαζε – Από πού φαίνεται να ξέσπασε

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 47 περιστατικά,21 πυρκαγιές και26 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 11:39 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 7ο όροφο πολυκατοικίας στην Λεμεσό.

Από την πυρκαγιά η οποία αυτοσβέστηκε προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό της κουζίνας, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε το υπόλοιπο διαμέρισμα.

Η ένοικος του διαμερίσματος απουσίαζε.

Φαίνεται εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Πυρκαγιά στην Αγλαντζιά

Στις 19:30 ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε 3 δεκάρια από ξηρά χόρτα, Αγλαντζιά.

Έγινε προσπάθεια κατάσβεσης την πυρκαγιάς με λάστιχο κήπου από τους ένοικους. Από μέρους μας έγινε τελική κατάσβεση.

Περιορίστηκε η πυρκαγιά στο χώρο της μηχανής. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.