Αποφασίζει για τη διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους το Υπουργικό

Αποφασίζει για τη διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους το Υπουργικό

Το Υπουργικό Συμβούλιο που συνέρχεται σήμερα Τετάρτη στις 09:30, θα αποφασίσει για θέμα τη διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους, Επιτρόπου Ανθρωπιστικών Θεμάτων και Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των διαβαθμισμένων εγγράφων που βρέθηκαν στην κατοικία αρχιδεσμοφύλακα των Κεντρικών Φυλακών

Η κ. Αριστοτέλους, πρώην διευθύντρια των Φυλακών, και η επίσης ύποπτη Ανώτερη Λειτουργός, Αθηνά Δημητρίου, κλήθηκαν στην Αστυνομία για ανακριτική κατάθεση και άσκησαν το δικαίωμα σιωπής.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσερχόμενος το βράδυ της Τρίτης σε τελετή αποφοίτησης, επιβεβαίωσε ότι το θέμα βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου.

«Άρα να μην προτρέχουμε τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου», ανέφερε, προσθέτοντας ότι το θέμα θα συζητηθεί στο Υπουργικό και θα ληφθούν αποφάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE