Έφοδος ΥΚΑΝ σε οικία - Ναρκωτικά και… χιλιάδες ευρώ έκρυβε 35χρονη -Της πέρασαν χειροπέδες

Έφοδος ΥΚΑΝ σε οικία - Ναρκωτικά και… χιλιάδες ευρώ έκρυβε 35χρονη -Της πέρασαν χειροπέδες

Γύρω στις 5.40 το απόγευμα χθες Κυριακή, μέλη της ΥΚΑΝ, κατόπιν πληροφορίας, διενήργησαν έρευνα στην κατοικία γυναίκας 35 ετών, στην Αραδίππου.

Στην κατοικία εντόπισαν μεταξύ άλλων τεκμηρίων:

- 54 γραμμάρια περίπου κρυσταλλικής ουσίας μεθαμφεταμίνης
- 40 χάπια MDMA (ecstasy)
- χρηματικό ποσό 2,240 ευρώ

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην κατοικία, παράνομα κατέγραφε δημόσιο χώρο. Ο καταγραφέας παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Η 35χρονη συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) να διερευνά, υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

*κεντρική φωτογραφία-αρχείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE