Συνεχίζεται η επιχείρηση επαναπατρισμού μέσω Λάρνακας – 24 νέες πτήσεις για την Παρασκευή

Συνεχίζεται η επιχείρηση επαναπατρισμού μέσω Λάρνακας – 24 νέες πτήσεις για την Παρασκευή

Συνολικά 24 ειδικές πτήσεις είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν σήμερα προς το Ισραήλ και την Ιορδανία, από το αεροδρόμιο Λάρνακας για επαναπατρισμό Ισραηλινών, ενώ αφίξεις και αναχωρήσεις από και προς το Ισραήλ πραγματοποιούνται και με σκάφη στη μαρίνα της πόλης.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι σήμερα θα πραγματοποιηθούν έξι ειδικές πτήσεις προς το Τελ Αβίβ, εννέα προς τη Χάιφα, οκτώ προς την Άκαμπα της Ιορδανίας και μία προς το Αμμάν.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις λαμβάνουν ειδική άδεια από τις ισραηλινές αρχές για επαναπατρισμό υπηκόων τους, αφού λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, ο εναέριος χώρος του Ισραήλ είναι κλειστός.

Εν τω μεταξύ συνεχίστηκαν και χθες οι αφίξεις σκαφών από το Ισραήλ στη μαρίνα της Λάρνακας μεταφέροντας Ισραηλινούς που επιστρέφουν στη χώρα τους και άλλους που μεταβαίνουν στις χώρες διαμονής τους.

Συγκεκριμένα χθες έφτασαν από το Ισραήλ στη Λάρνακα και αναχώρησαν για τη χώρα, συνολικά 22 σκάφη  τα οποία μετέφεραν περίπου 150 πρόσωπα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την όγδοη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE