Μέση Ανατολή: Άρχισε η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Μέση Ανατολή: Άρχισε η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Άρχισε γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Παρασκευής η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, που συγκάλεσε λόγω των εξελίξεων στην περιοχή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος και προεδρεύει.

Στην συνεδρία συμμετέχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Αμυνας και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κόμπος, Βασίλης Πάλμας και Αλέξης Βαφεάδης, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΣΕΑ και επικεφαλής της ΚΥΠ, Τάσος Τζιωνής, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Θεμιστός Αρναούτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του ΠτΔ, Δώρος Βενέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά την ενεργοποίηση του Εθνικού Σχεδίου «Εστία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE