Μέση Ανατολή: Άρχισε η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Μέση Ανατολή: Άρχισε η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας

Άρχισε γύρω στις 5:00 το απόγευμα της Παρασκευής η έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, που συγκάλεσε λόγω των εξελίξεων στην περιοχή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος και προεδρεύει.

Στην συνεδρία συμμετέχουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Αμυνας και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κόμπος, Βασίλης Πάλμας και Αλέξης Βαφεάδης, αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του ΣΕΑ και επικεφαλής της ΚΥΠ, Τάσος Τζιωνής, ο Αρχηγός ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Τσιτσικώστας, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Θεμιστός Αρναούτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του ΠτΔ, Δώρος Βενέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά την ενεργοποίηση του Εθνικού Σχεδίου «Εστία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE