Βρετανικές Βάσεις προς Κυπριακές Αρχές: Φοβόμαστε ότι υπάρχουν τζιχαντιστές στην Δεκέλεια!

Βρετανικές Βάσεις προς Κυπριακές Αρχές: Φοβόμαστε ότι υπάρχουν τζιχαντιστές στην Δεκέλεια!

SOS στέλνουν οι Βρετανικές Βάσεις στις Κυπριακές Αρχές για πέντε πρόσφυγες οι οποίοι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις φαίνεται να συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Η είδηση που μεταδίδεται από το riknews.com.cy, είναι ότι πλέον επίσημα οι Βρετανοί ζητούν την συνδρομή της Κυπριακής Δημοκρατίας για να εξακριβώσει αυτές τις πληροφορίες.

Κληθείς να σχολιάσει τις συγκεκριμένες αναφορές ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, δήλωσε ότι βρίσκονται σε επαφή με ξένες μυστικές υπηρεσίες και οργανισμούς διαβεβαιώνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν πληροφορίες για τρομοκρατική επίθεση στην Κύπρο.

Όπως γράψαμε ξανά στο ΤhemaΟnline, οι κυπριακές μυστικές Υπηρεσίες είχαν την πληροφόρηση εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ότι ανάμεσα στους Σύρους πρόσφυγες της Δεκέλειας, υπήρχαν δεκάδες άτομα με βεβαρημένο ποινικό μητρώο που μάλιστα συνδέονται με ακραίες ισλαμιστικές οργανώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE