ΒΙΝΤΕΟ: Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους τζιχαντιστές

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους τζιχαντιστές

«Ολοκληρωτικό πόλεμο» κατά του Ισλαμικού Κράτους, μετά και τις αιματηρές επιθέσεις στη Γαλλία, κήρυξαν οι Anonymous, ενώ υποσχέθηκαν να κυνηγήσουν και κάθε υποστηρικτή των τζιχαντιστών.

Η αποστολή των Anonymous κατά της τρομοκρατίας ανακοινώθηκε μέσω ενός βίντεο που ανέβασε η ομάδα ακτιβιστών με τις χαρακτηριστικές μάσκες στο YouTube, στο οποίο εκπρόσωπος τους, φορώντας τη μάσκα-σύμβολο, υποσχέθηκε να «ξεκινήσει η μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ» ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Υποσχόμενοι να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους για να «ενώσουν την ανθρωπότητα», προειδοποιούν τους τρομοκράτες να «περιμένουν μαζικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο».

«Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κηνυγήσουν» είπε ο εκπρόσωπος τους στο βίντεο. «Θα πρέπει να ξέρετε ότι θα σας βρούμε και δεν πρόκειται να σας αφήσουμε». «Ο πόλεμος ξεκίνησε. Να είστε προετοιμασμένοι. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερός από εσάς και θα βγει από αυτή τη θηριωδία ακόμη πιο ισχυρός».

Οι Anonymous ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι ήταν σε θέση να εντοπίσουν μια ομάδα χάκερ που υποστηρίζει τους τζιχαντιστές (CyberCaliphate) το οποίο χρησιμοποιεί τουλάχιστον 10 λογαριασμούς στο Twitter από μία μόνο διεύθυνση IP στο Κουβέιτ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.