Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Επ. Λευκωσίας - Έγινε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην Επ. Λευκωσίας - Έγινε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε βιομηχανικό στεγνωτήριο εντός βοηθητικού, μεταλλικού υποστατικού, σε περιφραγμένο χώρο ξενοδοχείου στον Αναλιόντα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 09:09π.μ.

Σύμφωνα με την Λειτουργό Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κούλλα Μεσαρίτου, από την πυρκαγιά, το εν λόγω στεγνωτήριο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε ελαφρώς το δωμάτιο, καθώς επίσης και το περιεχόμενό του. 

Η λειτουργία του ξενοδοχείου δεν επηρεάστηκε καθόλου από την πυρκαγιά, ούτε κινδύνευσε οποιοδήποτε μέλος του προσωπικού ή των θαμώνων. Από μέρους των μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος του δωματίου, κατάσβεση της πυρκαγιάς και εξαερισμός. 
 
Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στο στεγνωτήριο. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE