Στο 80-90% η πληρότητα στα κέντρα αναψυχής το τριήμερο Κατακλυσμού

Στο 80-90% η πληρότητα στα κέντρα αναψυχής το τριήμερο Κατακλυσμού

Στο 80% με 90% κυμάνθηκε η επισκεψιμότητα παγκύπρια στα κέντρα αναψυχής το τριήμερο του κατακλυσμού, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ), Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως το φετινό ήταν ένα από τα καλύτερα τριήμερα του κατακλυσμού των τελευταίων ετών από πλευράς επισκεψιμότητας στα κέντρα αναψυχής.

Καταγράφηκαν μεγάλες πληρότητες, ανέφερε, ευχόμενος όπως αυτή η επισκεψιμότητα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο. Η φετινή τουριστική περίοδος, είπε ο κ. Θρασυβούλου, είναι η ίδια με την περσινή και αναμένεται να κυμανθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα. Ανέφερε πως μόνο έτσι θα γίνει κατορθωτή η επιβίωση των επιχειρήσεων της επισιτιστικής βιομηχανίας.

Πρόσθεσε, ακόμη, πως οι προσπάθειες για επέκταση της τουριστικής περιόδου πρέπει να είναι συνεχείς ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει η τουριστική βιομηχανία.

Ερωτηθείς, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια τα κέντρα αναψυχής που τυγχάνουν της μεγαλύτερης επισκεψιμότητας είναι αυτά που επισκέπτεται η νεολαία και όχι άτομα μεγαλύτερων ηλικιών. 

Μεγάλη ζήτηση, συνέχισε, έχουν και τα κέντρα με θέα στη θάλασσα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE