Έκρυψε κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού – Χειροπέδες σε 46χρονο – Φωτογραφία

Έκρυψε κοκαΐνη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού – Χειροπέδες σε 46χρονο – Φωτογραφία

Στη σύλληψη 46χρονου άνδρα προχώρησαν χθες Τρίτη (10/6) μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν.), σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 18:50, ο ύποπτος εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα σε περιοχή της Λευκωσίας και ανακόπηκε για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε, κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης σκόνης, που μοιάζει με κοκαΐνη, μικτού βάρους 655 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του υπόπτου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 595 γραμμαρίων περίπου.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουνίου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE