Εμπρησμός πίσω από την φωτιά σε όχημα 33χρονης στη Λάρνακα - Ψάχνουν μαρτυρία

Εμπρησμός πίσω από την φωτιά σε όχημα 33χρονης στη Λάρνακα - Ψάχνουν μαρτυρία

Σε συναγερμό τέθηκαν τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη (10/06) όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία γυναίκας 33 ετών, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας της, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εξετάστηκε η σκηνή και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια αφού εντοπίστηκαν ίχνη ευφλεκτης ύλης.

Γίνονται περαιτέρω εξετάσεις στην περιοχή για εντοπισμό μαρτυρίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE