Στις φλόγες όχημα 33χρονης στη Λάρνακα - Υπό φρούρηση η σκηνή

Στις φλόγες όχημα 33χρονης στη Λάρνακα - Υπό φρούρηση η σκηνή

Γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη (10/06) εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία γυναίκας 33 ετών, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας της, στη Λάρνακα.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση ώστε το πρωί να γίνουν εξετάσεις από Αστυνομία και Πυροσβεστικής Υπηρεσία, για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE