ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 3ης Διάσκεψης των ΗΕ για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, της Γαλλίας.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, βασική εκ των οποίων είναι να φέρει την ΕΕ πιο κοντά στις χώρες της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

Συζήτησαν, επίσης, τις εξελίξεις στην περιοχή, καθώς και θέματα που άπτονται των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ιορδανίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει και της επικείμενης διευρυμένης διάσκεψης στη Νέα Υόρκη, και για τις προσπάθειες του για επανέναρξη των συνομιλιών, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου και από το σημείο που είχαν διακοπεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.

BEST OF TOTHEMAONLINE