Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Στη Διάσκεψη των ΗΕ για τους Ωκεανούς ο ΠτΔ - Θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετέχει σήμερα στις εργασίες της 3ης Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς που πραγματοποιούνται στη Νίκαια, της Γαλλίας.

Την Ολομέλεια της Διάσκεψης, οι εργασίες της οποίας άρχισαν σήμερα στις 10πμ (ώρα Κύπρου), θα προσφωνήσουν, ανάμεσα σε άλλους, ο ΓΓ των ΗΕ, οι Πρόεδροι της Γαλλίας και της Κόστα Ρίκα, και ο Πρόεδρος της Διάσκεψης.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε Παρέμβαση στο πλαίσιο της γενικής συζήτησης στην Ολομέλεια.

Ακολούθως ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα έχει διμερή συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας, ενώ αργότερα θα παραστεί και θα μιλήσει στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με θέμα το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τους Ωκεανούς.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί και θα μιλήσει στη Σύνοδο Κορυφής Μεσογείου – Κόλπου που διοργανώνεται από τον Πρόεδρο της Γαλλίας.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη συνοδεύουν στη Νίκαια η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κα Μαρία Παναγιώτου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Δώρος Βενέζης και υπηρεσιακοί παράγοντες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE