iPhone 16: Ο «βασιλιάς» της Ευρώπης για τον Μάρτιο - Η Apple στην κορυφή με τρία μοντέλα

iPhone 16: Ο «βασιλιάς» της Ευρώπης για τον Μάρτιο - Η Apple στην κορυφή με τρία μοντέλα

Πριν από μερικές ημέρες σάς ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο για τα πιο εμπορικά smartphones για τους πρώτους τρείς πρώτους μήνες του 2025. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε η λίστα με τα smartphones που αγόρασαν περισσότερο οι Ευρωπαίοι κατά τη διάρκεια του Μαρτίου.

Η δεκάδα αλλάζει ελαφρώς καθώς δεν έχουμε κάποιο smartphone από την Xiaomi (είχαμε το Redmi 14C 5G), ενώ φαίνεται ότι οι καταναλωτές στην Ευρώπη επέλεξαν να αγοράσουν και το πρόσφατο iPhone 16e.

Τα δεδομένα έρχονται από την εταιρία Counterpoint και βλέπουμε στην κορυφή των πωλήσεων το iPhone 16 Pro, ενώ το iPhone 16 Pro Max βρίσκεται στην δεύτερη θέση, με το βασικό iPhone 16 να κλείνει την τριάδα. Στην τέταρτη θέση έχουμε το Samsung Galaxy S25 Ultra, με το βασικό S25 να ολοκληρώνει την πεντάδα με τα πιο εμπορικά smartphones στην Ευρώπη.

Δείτε τη λίστα:

iPhone 16 Pro

iPhone 16 Pro Max

iPhone 16

Samsung Galaxy S25 Ultra

Samsung Galaxy S25

Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy A55 5G

Samsung Galaxy A16 5G

iPhone 16e

iPhone 15

ΠΗΓΗ: Unboxholics.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE