Αναβλήθηκε η δίκη Αϊκούτ λόγω ασθένειας δικηγόρου - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αναβλήθηκε η δίκη Αϊκούτ λόγω ασθένειας δικηγόρου - Πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία

Αναβολή για τις 10 Ιουνίου στις 9:30πμ πήρε η δίκη του επιχειρηματία Σιμόν Αϊκούτ, ο οποίος κατηγορείται για σφετερισμό ελληνοκυπριακών περιουσιών.

Η διαδικασία που ήταν ορισμένη για να συνεχιστεί σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, πήρε αναβολή, έπειτ από αίτημα της υπεράσπισης, λόγω ασθένειας της συνηγόρου.

Ο κατηγορούμενος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την επόμενη δικάσιμο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE