Νίκος Αναστασίου: «Ικανοποιητική η προσέλευση στις εκλογές» - Τι θα επιδιώξει με στελέχη που έχουν απομακρυνθεί και διαγραφεί

Νίκος Αναστασίου: «Ικανοποιητική η προσέλευση στις εκλογές» - Τι θα επιδιώξει με στελέχη που έχουν απομακρυνθεί και διαγραφεί

Δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά στις ψήφους δήλωσε ο νέος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Νίκος Αναστασίου.

Μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα, ανέφερε πως «ο κόσμος της ΕΔΕΚ μου έχει αναθέσει ένα δύσκολο έργο αλλά εξαιρετικά τιμητικό για μένα».

Κληθείς να σχολιάσει την μικρή προσέλευση μελών της ΕΔΕΚ στις κάλπες, σημείωσε πως «ήταν ικανοποιητική η προέλευση, είναι στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες εκλογές για Πρόεδρο» ενώ τόνισε πως «η ουσία είναι ότι η ΕΔΕΚ βγαίνει πλέον από την εσωστρέφεια».

Στο επόμενο διάστημα ο Νίκος Αναστασίου θα επικεντρωθεί στο να κάνει πραγματικότητα όλα όσα έλεγε πριν τις εκλογές. «Θα επιδιώξω με κάθε τρόπο να δραστηριοποιήσω όλα τα στελέχη που έχουν απομακρυνθεί από το κόμμα και να επικοινωνήσω με τα άτομα που έχουν διαγραφεί και επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουμε για να βγούμε νικηφόροι στις επερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE