Αερόσακοι TAKATA: Ένα βήμα πριν το τέλος οι έρευνες - Καταθέτουν πρώην Υπουργοί και Βαφεάδης

Αερόσακοι TAKATA: Ένα βήμα πριν το τέλος οι έρευνες - Καταθέτουν πρώην Υπουργοί και Βαφεάδης

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τους αερόσακους Takata αναμένεται να καταθέσουν σήμερα το πρωί ο νυν Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης καθώς και οι πρώην Υπουργοί Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, και Βασιλική Αναστασιάδου.

Η συνεδρία της Επιτροπής θα αρχίσει στις 10.00.

Συνεδρία της Επιτροπής έχει προγραμματιστεί και για αύριο Πέμπτη επίσης στις 10.00 οπόταν και αναμένεται να καταθέσουν οι υπόλοιποι πρώην Υπουργοί Μεταφορών από το 2004.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Μιχαλάκης Χριστοδούλου, ανακοίνωσε κατά την προηγούμενη συνεδρία ότι αυτές οι δύο συνεδρίες ενδέχεται να είναι και οι τελευταίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε Γαλλία και Βέλγιο μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στη Γαλλία μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE