Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για την κακοποίηση των δύο παιδιών - Διατηρούσε σχέση με την 32χρονη μητέρα

Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για την κακοποίηση των δύο παιδιών - Διατηρούσε σχέση με την 32χρονη μητέρα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος οδηγός ταξί που κατηγορείται για την κακοποίηση των δύο παιδιών στη Λάρισα, με τον εν λόγω άνδρα να διατηρεί σχέση με τη μητέρα των ανήλικων.

Σημειώνεται ότι τα δύο παιδιά, 5 και 6 ετών, τον έχουν κατονομάσει ως κακοποιητή τους, με τον ίδιο να περνά την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας, ώστε να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, αφού προηγουμένως έλαβε προθεσμία.

Ο 50χρονος κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε ανήλικους, με τα παιδιά να φέρουν εμφανή σημάδια εγκαυμάτων στο σώμα τους.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η μητέρα των ανήλικων προφυλακίστηκε για την ίδια υπόθεση.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, με κανέναν τρόπο, και παραμένει ασφαλής προορισμός για τον τουρισμό όπως και για τις επενδύσεις, υπογράμμισε εκ νέου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE