Μας άνοιξε την όρεξη - Νέο μεζεδοπωλείο μόλις έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία

Μας άνοιξε την όρεξη - Νέο μεζεδοπωλείο μόλις έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία

Ένας νέος χώρος για τους φίλους της καλής σχάρας μόλις έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στο Γέρι.

Ο λόγος για ένα νέο μεζεδοπωλείο που λέγεται Ποτ Πουρι Λίγο Απ' Όλα "Δικέφαλος Γερίου. Το νέο μαγαζί έρχεται για να μας προσφέρει νόστιμα κρεατικά από σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο και σεφταλιά μέχρι λουκάνικο, παστουρμά, χαλούμι σχάρας, κεμπάπ, βοδινό, κοτόπουλο και χοιρινό μπιφτέκι αλλά και μπέργκερς.

Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις μπριζόλα, μπέικον κρασάτο, χοιρινή πανσέρα κι ό,τι άλλο ψήνει η σχάρα. Ιδιαίτερα σπέσιαλ πιάτο φαίνεται να είναι τα αρνίσια παϊδάκια αλλά και τα παϊδάκια προβατίνας. Για τους πολύ πεινασμένους το μαγαζί έχει δημιουργήσει το mixed grill pot pourri με νόστιμα κρεατικά και ορεκτικά. Εδώ, ακόμα, θα βρεις γεύμα για το παιδί.

Το μαγαζί προσφέρει Take Away αλλά και χώρο για dine in.

(99823156) Λεωφόρος Αθαλάσσης 4, Γέρι, Λευκωσία. Δ-Κ 17.30-00.00.

ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE