Μας άνοιξε την όρεξη - Νέο μεζεδοπωλείο μόλις έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία

Μας άνοιξε την όρεξη - Νέο μεζεδοπωλείο μόλις έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία

Ένας νέος χώρος για τους φίλους της καλής σχάρας μόλις έκανε την εμφάνισή του στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στο Γέρι.

Ο λόγος για ένα νέο μεζεδοπωλείο που λέγεται Ποτ Πουρι Λίγο Απ' Όλα "Δικέφαλος Γερίου. Το νέο μαγαζί έρχεται για να μας προσφέρει νόστιμα κρεατικά από σουβλάκι χοιρινό, κοτόπουλο και σεφταλιά μέχρι λουκάνικο, παστουρμά, χαλούμι σχάρας, κεμπάπ, βοδινό, κοτόπουλο και χοιρινό μπιφτέκι αλλά και μπέργκερς.

Παράλληλα, μπορείς να απολαύσεις μπριζόλα, μπέικον κρασάτο, χοιρινή πανσέρα κι ό,τι άλλο ψήνει η σχάρα. Ιδιαίτερα σπέσιαλ πιάτο φαίνεται να είναι τα αρνίσια παϊδάκια αλλά και τα παϊδάκια προβατίνας. Για τους πολύ πεινασμένους το μαγαζί έχει δημιουργήσει το mixed grill pot pourri με νόστιμα κρεατικά και ορεκτικά. Εδώ, ακόμα, θα βρεις γεύμα για το παιδί.

Το μαγαζί προσφέρει Take Away αλλά και χώρο για dine in.

(99823156) Λεωφόρος Αθαλάσσης 4, Γέρι, Λευκωσία. Δ-Κ 17.30-00.00.

ΠΗΓΗ: Checkincyprus.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE