Τροχαίο στη Λευκωσία - Έκλεισε ο δρόμος - Δείτε σε ποιο σημείο

Τροχαίο στη Λευκωσία - Έκλεισε ο δρόμος - Δείτε σε ποιο σημείο

Λόγω οδικής σύγκρουσης, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ (Σημείο περιοχής Στράκκας - Λευκωσία), έχει κλείσει ο δρόμος.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 7 το πρωί.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (11:00):  Έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο τμήμα του δρόμου επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, στην περιοχή Στράκκας (Λευκωσία), το οποίο ήταν προσωρινά κλειστό λόγω οδικής σύγκρουσης.

Η τροχαία κίνηση διεξάγεται πλέον κανονικά και χωρίς προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE