Τον τσάκωσαν χωρίς άδεια και ασφάλεια - Τελικά το όχημα ήταν κλοπιμαίο και αυτός παράνομος - Χειροπέδες σε 33χρονο

Τον τσάκωσαν χωρίς άδεια και ασφάλεια - Τελικά το όχημα ήταν κλοπιμαίο και αυτός παράνομος - Χειροπέδες σε 33χρονο

Κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Λεωφόρο Μακαρίου, στην Κοκκινοτριμιθιά, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου (ΟΠΟΔ) ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε άνδρας ηλικίας 33 ετών.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος οδηγούσε χωρίς άδεια, χωρίς ασφάλεια, με ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας.

Επιπλέον, το όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 15 Μαΐου 2025 στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας, με αποτέλεσμα ο οδηγός να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης (ΥΑΜ) διαπιστώθηκε, ότι ο 33χρονος βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.