Οι προβληματισμοί Καρογιάν ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου

Οι προβληματισμοί Καρογιάν ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου

Τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Μαΐου, μετά τη συζήτηση για την πραγματοποίηση του Πολιτικού Συνεδρίου -στις 14 Ιουνίου-δημιούργησε προβληματισμό ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, παρά τα όσα γράφτηκαν ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του 2026, αυτό που μετέφερε στα μέλη του Πολιτικού Γραφείου, ήταν σκέψεις και προβληματισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Μάριος Καρογιάν, δεν έχει λάβει τελικές αποφάσεις. Σημασία έχει όπως είπε, το καλό της παράταξης και η συνέχιση της πορείας της. Στόχος όπως είπε, είναι ό,τι εξυπηρετεί την προοπτική και το μέλλον της παράταξης.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE