Τον Ιούνιο, το Πολιτικό Συνέδριο της ΔΗΠΑ

Τον Ιούνιο, το Πολιτικό Συνέδριο της ΔΗΠΑ

Το Πολιτικό Γραφείο της Δημοκρατικής Παράταξης που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε όπως το Πολιτικό Συνέδριο της Παράταξης διεξαχθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΗΠΑ, μετά τη συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου, το επίσημο μέρος του Συνεδρίου, θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Το Πολιτικό Συνέδριο θα ασχοληθεί με την επικαιροποίηση θέσεων της Παράταξης, καθώς και χάραξη πολιτικής ενόψει της αυτόνομης καθόδου της ΔΗΠΑ στις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.

Κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου συμφωνήθηκαν κεφαλαιώδους σημασίας θεματικές ενότητες, για τις οποίες θα γίνει περαιτέρω προεργασία έτσι ώστε να παρουσιαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις πολιτικής στο Συνέδριο.

Στόχος της ΔΗΠΑ, με το πέρας του Συνεδρίου, να απευθυνθεί στην κοινωνία με συγκεκριμένες προτάσεις – λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.