Ανατροπή λεωφορείου στα κατεχόμενα - Στους 20 οι τραυματίες μαθητές

Ανατροπή λεωφορείου στα κατεχόμενα - Στους 20 οι τραυματίες μαθητές

Στους 20 ανήλθε ο αριθμός των μαθητών που τραυματίστηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη μετά από ανατροπή του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν, στον δρόμο Γιαλούσας - Καρπασίας.

Η "αστυνομία" ανακοίνωσε ακόμα ότι τόσο οι μαθητές όσο και ο οδηγός λεωφορείου που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Ένας εκ των τραυματιών μαθητών διακομίστηκε σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Η διερεύνηση του ατυχήματος συνεχίζεται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.