Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 56χρονος σε γαμήλιο γλέντι

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 56χρονος σε γαμήλιο γλέντι

Ένας 56χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε γαμήλιο γλέντι στα Χανιά.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, τo τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων, ενώ σήμερα Τετάρτη συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο πατέρα.

Ο 56χρονος, ένιωσε αδιαθεσία κατά την διάρκεια του γλεντιού και σηκώθηκε να βγει έξω για να πάρει αέρα, ωστόσο υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ ενώ έγιναν και πολλές προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ωστόσο ο 56χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE