Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 56χρονος σε γαμήλιο γλέντι

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε 56χρονος σε γαμήλιο γλέντι

Ένας 56χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε γαμήλιο γλέντι στα Χανιά.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, τo τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής σε γνωστό κέντρο δεξιώσεων, ενώ σήμερα Τετάρτη συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο πατέρα.

Ο 56χρονος, ένιωσε αδιαθεσία κατά την διάρκεια του γλεντιού και σηκώθηκε να βγει έξω για να πάρει αέρα, ωστόσο υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ ενώ έγιναν και πολλές προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ωστόσο ο 56χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE