Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία
Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 9.00 το βράδυ, αφού ήχησε το σύστημα συναγερμού κτιρίου στην περιοχή Ομορφίτας, στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου εντός του κτιρίου εντόπισαν άντρα ηλικίας 28 ετών. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.
Ο άντρας συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου σε περιουσία και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων ενώ σύμφωνα με τον διαχειριστή του κτιρίου, το κτίριο είναι εγκαταλελειμμένο/ παραμένει αχρησιμοποίητο, ενώ από αυτό δεν φαίνεται να κλάπηκε οποιαδήποτε περιουσία.
Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




