Ξεκαρδιστικό βίντεο: Η παράνοια των μαμάδων, όταν καθαρίζουν το σπίτι γιατί έρχεται κόσμος

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Η παράνοια των μαμάδων, όταν καθαρίζουν το σπίτι γιατί έρχεται κόσμος

Είναι οι φορές που μία μητέρα μπορεί να προκαλέσει τέτοια κινητοποίηση στο σπίτι, που θα τη ζήλευε και διοικητής στρατοπέδου ο οποίος περιμένει επίσκεψη- επιθεώρηση από τον υπουργό Αμυνας.

Ολοι έχουν ζήσει μία ανάλογη κατάσταση συναγερμού, που σημαίνει όταν πρόκειται να έρθουν επισκέπτες στο σπίτι για τις γιορτές και η νοικοκυρά βιώνει κάτι ανάμεσα σε κρίση πανικού και μετενσάρκωση σε στρατηγό που δίνει εντολές προς πάσα κατεύθυνση.

Αυτή την «παράνοια» θέλησε να δείξει ο κωμικός Κρις Φλέμινγκ γυρίζοντας το βίντεο με τίτλο «Ερχεται παρέα», στο οποίο ενσαρκώνει μία μητέρα που τρέχει ασταμάτητα μέσα στο σπίτι για να το κάνει να αστράφτει. Η καλύτερη ατάκα; «Δεν μπορεί να υπάρχει ούτε ένα σημάδι ζωής σε αυτό το σπίτι!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE