Αναστάτωση στη Λεμεσό: Πού φαίνεται να οφείλονται οι εκρήξεις; - Η φωτιά ξεκίνησε από αποθήκη

Αναστάτωση στη Λεμεσό: Πού φαίνεται να οφείλονται οι εκρήξεις; - Η φωτιά ξεκίνησε από αποθήκη

Φωτιά, καπνοί και ήχος από εκρήξεις αναστάτωσαν, το βράδυ της Τρίτης, την περιοχή Ζακακίου στη Λεμεσό. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι οι εκρήξεις οφείλονταν σε πυροτεχνήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 23:00, θέτοντας σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κατέσβησε τη φωτιά, που φαίνεται να ξεκίνησε από αποθήκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι εντός της αποθήκης υπήρχαν πυροτεχνήματα, και η σκηνή αναμενόταν να εξεταστεί από πυροτεχνουργό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.