Στην Κύπρο στελέχη της Plug and Play: Η συνάντηση στο Προεδρικό

Στην Κύπρο στελέχη της Plug and Play: Η συνάντηση στο Προεδρικό

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνάντηση με στελέχη της παγκόσμιας πλατφόρμας καινοτομίας και επενδύσεων “Plug and Play”, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο ως αποτέλεσμα της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Saeed Amidi, στις αρχές Απριλίου, στην Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κα Ειρήνη Πική, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νικόδημος Δαμιανού, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας κ. Θεόδωρος Λουκαΐδης, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Ανδρέας Ζαχαριάδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τα στελέχη της “Plug and Play” βρίσκονται στην Κύπρο για πραγματοποίηση σειράς επαφών με κυβερνητικούς φορείς, αλλά και σημαντικούς φορείς της αγοράς και του οικοσυστήματος έρευνας και καινοτομίας, με στόχο τη διαμόρφωση πλαισίου συνεργασίας για την πιθανή ανάπτυξη των εργασιών της στην Κύπρο.

Επισημαίνεται ότι σχετική Επιστολή Προθέσεων (Letter of Intent) με την Plug and Play, υπογράφτηκε εκ μέρους της Κυβέρνησης από τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νικόδημο Δαμιανού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE