ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα»

ΠτΔ για συνάντηση με Τατάρ: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα»

Η συνάντηση των δύο ηγετών δεν κατέληξε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος, αποχωρώντας από τη συνάντηση, είπε ότι "το γιαβάς-γιαβάς δεν βοηθά στο Κυπριακό".

Ο Πρόεδρος επανέλαβε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ότι η εκτελεστική εξουσία δεν μπορεί να παρεμβαίνει στις αρμοδιότητες της δικαστικής, απαντώντας στις διαμαρτυρίες Ερσίν Τατάρ για το ζήτημα των διώξεων σφετεριστών ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

"Δεν υπάρχει παρέμβαση από την εκτελεστική εξουσία στη δικαστική σε καμία δημοκρατική χώρα. Αυτό το είπαμε πολλές φορές", τόνισε συγκεκριμένα.

Σε ό,τι αφορά τη δήλωσή για την ίδια τη διαδικασία, έγινε στα αγγλικά. Είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πως "δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση ΄γιαβάς - γιαβάς΄ στο κυπριακό πρόβλημα δεν αποδίδει».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE