Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι – Διέφυγαν οι δράστες

Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι – Διέφυγαν οι δράστες

Ανθρωποκτονία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαλάνδρι, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του ιατρικού κέντρου, όταν ένα όχημα πέρασε από το σημείο και ένας από τους επιβάτες τον πυροβόλησε. Ο δράστης ή οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, εγκαταλείποντας την περιοχή με το ίδιο όχημα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται καθώς εξελίσσεται η έρευνα της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE