Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι – Διέφυγαν οι δράστες

Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι – Διέφυγαν οι δράστες

Ανθρωποκτονία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαλάνδρι, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του ιατρικού κέντρου, όταν ένα όχημα πέρασε από το σημείο και ένας από τους επιβάτες τον πυροβόλησε. Ο δράστης ή οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, εγκαταλείποντας την περιοχή με το ίδιο όχημα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται καθώς εξελίσσεται η έρευνα της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.