Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι – Διέφυγαν οι δράστες

Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα έξω από διαγνωστικό κέντρο στο Χαλάνδρι – Διέφυγαν οι δράστες

Ανθρωποκτονία σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στο Χαλάνδρι, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν θανάσιμα έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του ιατρικού κέντρου, όταν ένα όχημα πέρασε από το σημείο και ένας από τους επιβάτες τον πυροβόλησε. Ο δράστης ή οι δράστες τράπηκαν αμέσως σε φυγή, εγκαταλείποντας την περιοχή με το ίδιο όχημα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται καθώς εξελίσσεται η έρευνα της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE