Νέο τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Θα έχανε τη ζωή του… για κάδο σκουπιδιών (ΦΩΤΟ)

Νέο τροχαίο με μοτοσικλετιστή – Θα έχανε τη ζωή του… για κάδο σκουπιδιών (ΦΩΤΟ)

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 την Τρίτη, (10/11,) στη Λευκωσία. Μοτοσικλετιστής κτύπησε σε κάδο απορριμμάτων.

Θα έχανε τη ζωή του… από κάδο σκουπιδιών. Ευτυχώς τη γλίτωσε ο 47χρονος, επειδή φορούσε προστατευτικό κράνος.

Μοτοσικλετιστής, ενώ οδηγούσε επί της λεωφόρου Αγίου Παύλου στη Λευκωσία, σε κάποια στιγμή βρέθηκε μπροστά του μεγάλος πράσινος κάδος αποτριμμάτων. Ο 47χρονος δεν πρόλαβε να σταματήσει, κτύπησε βίαια πάνω στο εμπόδιο, που του έκλεισε το δρόμο και σύρθηκε στην άσφαλτο μερικά μέτρα πιο κάτω.

Κόσμος, ο οποίος ήταν στην περιοχή έσπευσε να δει τι συνέβη. Ο μοτοσικλετιστής είχε τις αισθήσεις του. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Μέλη της τροχαία βρίσκονται στο σημείο και διεξάγουν έρευνες. Στην περιοχή πανικόβλητος έτρεξε και ο αδελφός του 47χρονου.

 

 

Xριστιάνα Τσαγγάρη/ Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE