Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος

Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε την Τρίτη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, όταν ρωτήθηκε αν ο πρόεδρος εξετάζει την πιθανότητα αφαίρεσης του καθεστώτος φοροαπαλλαγής του πανεπιστημίου.

«Όσον αφορά το Χάρβαρντ, όπως έχω πει, ο πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ότι πρέπει να ακολουθήσουν τον ομοσπονδιακό νόμο», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Κάρολαϊν Λέβιτ στους δημοσιογράφους.

«Επίσης, ο πρόεδρος θέλει να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, καθώς το πανεπιστήμιο πρέπει να απολογηθεί για τον απερίγραπτο αντισημιτισμό που εκδηλώθηκε στην πανεπιστημιούπολη εναντίον Αμερικανών Εβραίων φοιτητών», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE