Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος

Το Χάρβαρντ να ζητήσει συγγνώμη από τον πρόεδρο Τραμπ, λέει ο Λευκός Οίκος

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε την Τρίτη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ επιθυμεί να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, όταν ρωτήθηκε αν ο πρόεδρος εξετάζει την πιθανότητα αφαίρεσης του καθεστώτος φοροαπαλλαγής του πανεπιστημίου.

«Όσον αφορά το Χάρβαρντ, όπως έχω πει, ο πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει πλήρως ότι πρέπει να ακολουθήσουν τον ομοσπονδιακό νόμο», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου Κάρολαϊν Λέβιτ στους δημοσιογράφους.

«Επίσης, ο πρόεδρος θέλει να δει το Χάρβαρντ να απολογείται, καθώς το πανεπιστήμιο πρέπει να απολογηθεί για τον απερίγραπτο αντισημιτισμό που εκδηλώθηκε στην πανεπιστημιούπολη εναντίον Αμερικανών Εβραίων φοιτητών», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE