Συνελήφθησαν 2 άνδρες στην Κεφαλονιά που χτύπησαν θανάσιμα σκύλο με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν

Συνελήφθησαν 2 άνδρες στην Κεφαλονιά που χτύπησαν θανάσιμα σκύλο με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν

Ένα φρικτό περιστατικό συνέβη την Κυριακή των Βαΐων στην Κεφαλονιά, όπου ένας σκύλος βρήκε τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο kefaloniamagazine.gr, δύο άνδρες - ηλικίας 31 και 35 ετών - συνελήφθησαν τη Μεγάλη Δευτέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Σάμης, οι οποίοι φέρονται να τραυμάτισαν θανάσιμα έναν σκύλο με το όχημά τους.

Αναλυτικότερα, όπως σημείωσε στην καταγγελία της η ιδιοκτήτρια του σκύλου - η οποία ήταν μάρτυρας του περιστατικού - η ίδια τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν, ωστόσο εκείνοι εγκατέλειψαν το ζώο.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε την επόμενη ημέρα και οδηγήθηκαν άμεσα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για παραβίαση της νομοθεσίας σχετικά με την ευζωία των ζώων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE