Η οκτώ μηνών πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μπαχρέιν

Η οκτώ μηνών πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Μπαχρέιν

Μόλις οκτώ μηνών, η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο εξωτερικό.

Η πριγκίπισσα συνόδευσε τους γονείς της, τον πρίγκιπα διάδοχο Χουσεΐν και την πριγκίπισσα Ράτζουα, στη συνάντησή τους με τον βασιλιά του Μπαχρέιν, Χάμαντ μπιν Ισα Αλ Χαλίφα, στο παλάτι Αλ-Σακχίρ.

Η πριγκίπισσα Ράτζουα έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση, επιλέγοντας ένα σύνολο της βρετανικής μάρκας Erdem, το οποίο συνδύασε άψογα με γόβες Manolo Blahnik και τσάντα Jacquemus, έχοντας πάντα στην αγκαλιά της την κόρη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE