ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ THEMAONLINE: Απειλή για τη ζωή δημοσιογράφου- Όλες οι λεπτομέρειες

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ THEMAONLINE: Απειλή για τη ζωή δημοσιογράφου- Όλες οι λεπτομέρειες

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του ThemaOnline σε σχέση με απειλές που δέχθηκε για τη ζωή γνωστή δημοσιογράφος από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης (01/04) γυναίκα δημοσιογράφος από την Λάρνακα κατήγγειλε ότι μετά από αναδημοσίευση στην ιστοσελίδα που διαχειρίζεται, ανάρτησης πολιτικού προσώπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δέχθηκε απειλητικό μήνυμα από τον γιο του εν λόγω  πολιτικού προσώπου με σκοπό να κατέβει η εν λόγω ανάρτηση από την ιστοσελίδα.

Λήφθηκαν καταθέσεις και τεκμήρια. Κλήθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, ο 35 χρόνος αποστολέας του μηνύματος (γιος του πολιτικού προσώπου που έκανε την αρχική ανάρτηση) όπου ανακρίθηκε γραπτώς και στη συνέχεια κατηγορήθηκε και αφέθηκε για κλητευθεί αργότερα.

Η υπόθεση διερευνάται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE