ΠτΔ για Ουκρανία: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συνεισφέρει σε οποιονδήποτε σχηματισμό»

ΠτΔ για Ουκρανία: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συνεισφέρει σε οποιονδήποτε σχηματισμό»

Στηρίζουμε τις προσπάθειες για τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και την επίτευξη εκεχειρίας, με βασικό ζητούμενο τη διασφάλιση της ασφάλειας και σταθερότητας στην Ουκρανία, που επηρεάζει και την Ευρώπη ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά με τη συμμετοχή του στη Σύνοδο για την ειρήνη και ασφάλεια της Ουκρανίας, στο Παρίσι.

Αυτούσιες οι δηλώσεις του Προέδρου:

-Η συμμετοχή της χώρας μας, στο υψηλότερο επίπεδο, στη σύνοδο για την ειρήνη και ασφάλεια στην Ουκρανία, με τη συμμετοχή 30 χωρών, αποτελεί αναγνώριση και του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στηρίζουμε τις προσπάθειες για τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και την επίτευξη εκεχειρίας, με βασικό ζητούμενο τη διασφάλιση της ασφάλειας και σταθερότητας στην Ουκρανία, που επηρεάζει και την Ευρώπη.

-Η Κύπρος είναι έτοιμη να συνεισφέρει σε οποιονδήποτε σχηματισμό για την επίτευξη αυτών των στόχων.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE