Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της 38χρονης συνοδηγού κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου μέχρι στιγμής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 37χρονος που ήταν ο οδηγός του οχήματος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την σπονδυλική του στήλη γι' αυτό και κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.
Ο 37χρονος άνδρας αναμένεται σήμερα να πάρει εξιτήριο.
Υπενθυμίζεται ότι, η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 4.45 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 37χρονος ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο, έχοντας συνοδηγό 38χρονη, εισερχόμενος από τον κυκλικό κόμβο παρά το Λιμάνι Λάρνακας, στην λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, το οποίο κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και ακολούθως, διαδοχικά προσέκρουσε σε δέντρο στο πεζοδρόμιο, σε περιτοίχισμα παρακείμενου κτιρίου και σε πάσσαλο οδικού φωτισμού, όπου και ακινητοποιήθηκε.
Οι 37χρονος και 38χρονη εγκλωβίστηκαν στο όχημα και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό τους. Ακολούθως μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν τραυματιστεί σοβαρά.
Η 38χρονη είχε διασωληνωθεί και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν μέλη του Τμήματος Τροχαίας Λάρνακας, το οποίο διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση.