Video: Οι φουκούδες και ο «εκβιασμός» του κράτους από τους κυνηγούς - Πως απαντά ο Λετυμπιώτης

Video: Οι φουκούδες και ο «εκβιασμός» του κράτους από τους κυνηγούς - Πως απαντά ο Λετυμπιώτης

Ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης θα βρίσκεται στο Παρίσι την προσεχή Πέμπτη, μετά από πρόσκληση του Γάλλου Προέδρου, προκειμένου να συμμετάσχει σε Σύνοδο για την Ουκρανία. 

Στο μεταξύ, όσον αφορά τη διαμαρτυρία των κυνηγών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης , μιλώντας στην εκπομπή του ΡΙΚ «Πρώτη Ενημέρωση» τόνισε ότι η ειρηνική διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους είναι σεβαστό δικαίωμα. Ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε επίσης ότι η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να αποσαφηνιστούν κάποιες πρόνοιες.

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απέρριψε την έννοια του εκβιασμού σε σχέση με τις απαιτήσεις των κυνηγών, υπογραμμίζοντας ότι το κράτος δεν εκβιάζεται. Αν υπήρχε παρέμβαση της αστυνομίας, όπως για παράδειγμα σε συγκέντρωση εκατοντάδων πολιτών, θα ήταν κατανοητό το τι θα μπορούσε να συμβεί, κατέληξε ο κ. Λετυμπιώτης.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE