Η Κύπρος τίμησε με λαμπρότητα την 25η Μαρτίου - Παρελάσεις σε όλες τις πόλεις

Η Κύπρος τίμησε με λαμπρότητα την 25η Μαρτίου - Παρελάσεις σε όλες τις πόλεις

Με λαμπρότητα και εθνική υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκαν οι μεγάλες μαθητικές παρελάσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όπως σημειώνει η δημοσιογράφος, Ελένη Μιχαήλ, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, επίκεντρο των εορτασμών ήταν η Λευκωσία με την μεγάλη μαθητική παρέλαση μπροστά από την Ελληνική Πρεσβεία.

Με το εμβατήριο να ηχεί στο κέντρο της πρωτεύουσας και τις ελληνικές σημαίες να κυματίζουν, χιλιάδες μαθητές παρέλασαν για την μεγάλη γιορτή του ελληνισμού.

Στην παρέλαση ξεχώρισαν όπως κάθε χρόνο οι μαθητές που παρέλασαν κρατώντας πινακίδες με τα ονόματα των κατεχόμενων σχολείων.

Εντυπωσιακές ήταν και οι παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.