Στο Παρίσι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ξεκινά η Σύνοδος για την Ουκρανία
Ξεκινά σήμερα στο Παρίσι, η Σύνοδος για την Ουκρανία στην οποία έχει προσκληθεί να παραστεί και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.
Η ισραηλινή αστυνομία ανέφερε ότι «εξουδετέρωσε» τον ύποπτο σε μια διασταύρωση λίγο έξω από την πόλη.
«Ένας τρομοκράτης άνοιξε πυρ κατά πολιτών και εξουδετερώθηκε αμέσως από αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο», αναφέρει δήλωση της αστυνομίας του Ισραήλ.
Δεν διευκρίνισαν την εθνικότητα του δράστη, αλλά ο όρος «τρομοκράτης» υποδηλώνει ότι θεωρούν πως ήταν Παλαιστίνιος.
#BREAKING:Reports of at least two injuries as a result of a shooting attack near the city of Haifa in Northwestern Israel, with the suspect being neutralized by police pic.twitter.com/4BU3KV6yfw
— MOHAMMAD AHSAN (@MOHAMMAD_AARSH) March 24, 2025
Τους επιτέθηκε πρώτα με μαχαίρι
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε μια ομάδα ανθρώπων που περίμεναν σε στάση λεωφορείου, πριν βγει από το όχημα.
Οι αναφορές υποστηρίζουν ότι πρώτα επιτέθηκε σε ανθρώπους με μαχαίρι και στη συνέχεια άνοιξε πυρ.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης Magen David Adom δήλωσαν ότι ένας άνδρας 75 ετών σκοτώθηκε από τα πυρά. Ένας άλλος άνδρας, 20 ετών, δέχεται επείγουσα ιατρική φροντίδα για τα τραύματά του.
Οι πρώτοι διασώστες ανέφεραν ότι παρείχαν «ιατρική φροντίδα σε έναν νεαρό άνδρα … ο οποίος χτυπήθηκε από όχημα και υπέστη διαμπερή τραύματα κατά την επίθεση».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις