Πληροφορίες: Στις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Πληροφορίες: Στις 2 Απριλίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Τατάρ

Στις 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, η πρώτη μετά την άτυπη διευρυμένη συνάντηση στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε δηλώσει το Σάββατο πως η ελληνοκυπριακή πλευρά μετέφερε μέσω των Ηνωμένων Εθνών κάποιες επιλογές για καθορισμό της ημερομηνίας πραγματοποίησης της συνάντησης αυτής.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνάντηση καθορίστηκε τελικά να πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου, στις 9 το πρωί. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, στην υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE