Απορρίφθηκε το αίτημα της Βίκυ Σταμάτη

Απορρίφθηκε το αίτημα της Βίκυ Σταμάτη

Απορρίφθηκε και από το Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα της Βίκυ Σταμάτη να μην ισχύσει η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης και να της δοθεί η δυνατότητα να μην καταβάλλει χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων που τέθηκαν για να αποφυλακιστεί προσωρινά.

Το αίτημα της Σταμάτη, που επικαλείται οικονομική αδυναμία καταβολής του ποσού, είχε απορρίψει και το ποινικό δικαστήριο, το οποίο δεν δέχθηκε το επιχείρημά της για μη καταβολή της εγγύησης.

Αν το χρηματικό ποσό δεν καταβληθεί στο δημόσιο ταμείο εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή ή στο Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείτο νοσηλευόμενη.

Η κ. Σταμάτη που έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών για την εμπλοκή της στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών αποφυλακίστηκε πρόσφατα με βαρύτατους περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE