Επιχείρηση της Αστυνομίας σε υποστατικά και στις Φυλακές - Εντοπίστηκαν χιλιάδες ευρώ, συνελήφθη ένα πρόσωπο

Επιχείρηση της Αστυνομίας σε υποστατικά και στις Φυλακές - Εντοπίστηκαν χιλιάδες ευρώ, συνελήφθη ένα πρόσωπο

Η Αστυνομία διενήργησε σήμερα συντονισμένη επιχείρηση, κατόπιν έκδοσης δικαστικού εντάλματος έρευνας, σε τρία υποστατικά στη Λευκωσία, καθώς και σε χώρο στις Κεντρικές Φυλακές.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, περίπου 160,000 ευρώ, το οποίο και έχει κατασχεθεί, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και υπόθεσης παράνομης κατοχής περιουσίας.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης έχει ήδη συλληφθεί ένα πρόσωπο και αναζητείται ακόμη ένα.

Στη σημερινή αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος, του Αρχηγείου Αστυνομίας, η ΥΚΑΝ, το ΟΠΕ Λευκωσίας, και η ΜΜΑΔ.

Το ΤΑΕ (Ε), του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE