Συνελήφθη 40χρονος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Τον έπιασαν στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη 40χρονος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Τον έπιασαν στο αεροδρόμιο

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον άνδρα ηλικίας 40 ετών σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε σημερινή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη 20 Μαρτίου «στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, που βρίσκονται στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας. Ο 40χρονος ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου μετέβηκε χθες το πρωί, για να αναχωρήσει για άλλη ευρωπαϊκή χώρα».

Προστίθεται ότι εναντίον του 40χρονου διερευνάται υπόθεση που αφορά «συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς καταδολίευση και δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.