Συνελήφθη 40χρονος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Τον έπιασαν στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη 40χρονος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Τον έπιασαν στο αεροδρόμιο

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον άνδρα ηλικίας 40 ετών σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε σημερινή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη 20 Μαρτίου «στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, που βρίσκονται στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας. Ο 40χρονος ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου μετέβηκε χθες το πρωί, για να αναχωρήσει για άλλη ευρωπαϊκή χώρα».

Προστίθεται ότι εναντίον του 40χρονου διερευνάται υπόθεση που αφορά «συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς καταδολίευση και δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.