Συνελήφθη 40χρονος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Τον έπιασαν στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη 40χρονος για σφετερισμό ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα - Τον έπιασαν στο αεροδρόμιο

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον άνδρα ηλικίας 40 ετών σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε σημερινή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Πέμπτη 20 Μαρτίου «στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, που βρίσκονται στις κατεχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας. Ο 40χρονος ύποπτος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου μετέβηκε χθες το πρωί, για να αναχωρήσει για άλλη ευρωπαϊκή χώρα».

Προστίθεται ότι εναντίον του 40χρονου διερευνάται υπόθεση που αφορά «συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς καταδολίευση και δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE