Video: Λίγα λεπτά μετά τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου - Κατάσχεσαν την περιουσία του

Video: Λίγα λεπτά μετά τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου - Κατάσχεσαν την περιουσία του

Ένα βίντεο με τα πρώτα λεπτά του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, μετά την κράτησή του κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται ο Εκρέμ Ιμάμογλου να βγαίνει από το δικαστήριο και να χαιρετά χαμογελαστός το πλήθος.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί που τον συνοδεύουν προσπαθούν να τον απομακρύνουν γρήγορα από το συγκεντρωμένο πλήθος. 

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου συνελήφθη την Τετάρτη από τις Αρχές της Τουρκίας με τις κατηγορίες της δωροδοκίας αλλά και της συμμετοχής του σε τρομοκρατική ομάδα. 

Μάλιστα, το τουρκικό κράτος δήμευσε την κατασκευαστική εταιρεία συνιδιοκτησίας του, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης.

Το γραφείο του εισαγγελέα ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ότι ο έλεγχος της κατασκευαστικής εταιρίας του Ιμάμογλου πέρασε στο ποινικό δικαστήριο, στο πλαίσιο έρευνας για οικονομικό εγκλήματα. 

Σημειώνεται πως η τουρκική αστυνομία συνέλαβε συνολικά πάνω από 100 άτομα, ανάμεσά τους πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες. 

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης έκανε την Τετάρτη την πρώτη του ανάρτηση από τη φυλακή, ανεβάζοντας βίντεο από τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις που έγιναν την Τετάρτη. «Αυτό το έθνος είναι μεγάλο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο X.

Σε άλλη ανάρτηση ο Εκρέμ Ιμάμογλου σημείωσε πως «Ενωμένο από την ισχυρή επιθυμία για ένα καλύτερο μέλλον, το έθνος μας θα γίνει ανίκητο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη Γενεύη: «Σημαντικά τα όσα αποφύγαμε, η ΚΔ δεν είναι μόνο το κυπριακό πρόβλημα»

ΠτΔ μετά τη Γενεύη: «Σημαντικά τα όσα αποφύγαμε, η ΚΔ δεν είναι μόνο το κυπριακό πρόβλημα»

Λίγες μόλις ώρες μετά την άτυπη πενταμερή για το Κυπριακό, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει μια πρώτη αποτίμηση όσων συνέβησαν στη Γενεύη. Μιλώντα στο Euronews, αποκαλύπτει και όσα συζήτησε με την ηγεσία της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE