Το σκέφτεται ο Σταύρος Παπαδούρης...

Το σκέφτεται ο Σταύρος Παπαδούρης...

Κλειδώνει εντός των επόμενων ημερών, η απόφαση του Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών Σταύρου Παπαδούρη, κατά πόσο θα υποβάλει ή όχι υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος.

Ως γνωστόν το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το όνομα του κ. Παπαδούρη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας, σκέφτεται πολύ σοβαρά, ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σταύρος Παπαδούρης, ο οποίος φαίνεται να δέχεται πιέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας, βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με στελέχη και μέλη του Κινήματος σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να καταλήξει στην τελική του, απόφαση.

Ο ίδιος πάντως, φαίνεται να θέτει συγκεκριμένους προβληματισμούς και επιφυλάξεις, που αν αρθούν, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τότε αναμένεται να προχωρήσει στην υποψηφιότητά του.

Μέχρι στιγμής, υποψηφιότητα για την προεδρία των Οικολόγων, έχει  ανακοινώσει, ο Αντιπρόεδρος Α’ του Κινήματος, Κυριάκος Τσιμίλλης.

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη Γενεύη: «Σημαντικά τα όσα αποφύγαμε, η ΚΔ δεν είναι μόνο το κυπριακό πρόβλημα»

ΠτΔ μετά τη Γενεύη: «Σημαντικά τα όσα αποφύγαμε, η ΚΔ δεν είναι μόνο το κυπριακό πρόβλημα»

Λίγες μόλις ώρες μετά την άτυπη πενταμερή για το Κυπριακό, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει μια πρώτη αποτίμηση όσων συνέβησαν στη Γενεύη. Μιλώντα στο Euronews, αποκαλύπτει και όσα συζήτησε με την ηγεσία της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE