Πολύνεκρο ναυάγιο: Συνεχίζεται η επιχείρηση του ΚΣΕΔ – Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες

Πολύνεκρο ναυάγιο: Συνεχίζεται η επιχείρηση του ΚΣΕΔ – Εξανεμίζονται οι ελπίδες για επιζώντες

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης, η οποία διεξάγεται από χθες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο εντός της Περιοχής Ευθύνης Έρευνας – Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας), συνεχίζεται χωρίς νεότερα ευρήματα.

Η ενημέρωση στάλθηκε στις 18:57 το απόγευμα της Τρίτης.

Στην περιοχή επιχειρούν υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ ελικόπτερο, σκάφη και Μη-επανδρωμένο αεροσκάφος της Εθνικής Φρουράς, ελικόπτερο και

σκάφη της ΜΑΕΠ και της Λιμενικής Αστυνομίας, Νοσηλευτές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ και προσωπικό της Αστυνομίας.

Επίσης στην επιχείρηση συμμετέχουν ελικόπτερα της 84 Squadron Ακρωτηρίου και παραπλέοντα εμπορικά πλοία.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μέχρι στιγμής έχουν ανευρεθεί 2 επιζώντες και 7 νεκροί, οι οποίοι έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE